🇬🇧 A budapesti 4-es Metró

🇬🇧 A budapesti 4-es Metró

Kortárs Művészeti Felfedező Séta

5000 Ft/fő
🇬🇧 Angol nyelvű 2,5 óra 3+ People

Kortárs művészeti felfedező séta

Látogass el Budapest 4-es metróvonalához, ahol a művészet és a közlekedés találkozik, hogy dinamikus és inspiráló élményt teremtsen. A 4-es metró nem csupán közlekedési eszköz, hanem önmagában is építészeti remekmű, emellett állomásai kortárs műalkotásoknak is helyet adnak. A vibráló mozaikoktól a lenyűgöző installációkig minden megálló betekintést nyújt Budapest virágzó művészeti életébe.

Amire számíthatsz:

A séta öt különböző állomáson vezet keresztül, ahol a műalkotások interaktív feladatokon keresztül kelnek életre. Fotózás, asszociációs feladatok, interaktív történetmesélés és színkódok fejtése segítik a résztvevőket új nézőpontok megismerésében és a metrón minket körülvevő művészet értékelésében. Akár helyi lakos vagy, aki nap mint nap közlekedik a 4-es metró vonalán, akár turista vagy külföldi utazó, a séta mindenki számára izgalmas élményt kínál Budapest metrórendszerének szívében.

Főbb jellemzők:

Interaktív tanulás

A séta során az aktív tanuláson van a hangsúly. Ahelyett, hogy órákon keresztül passzívan hallgatnád az információáradatot, kreatív játékokon, alkotáson és vizuális művészeti módszereken és médiumokon keresztül kerülhetsz közelebb a témához. Lesz fotózás (nem kell készülék, elég egy okostelefon) asszociációs történetírás, kódfejtés és még sok más!

Fedezd fel a művészeteket és a kultúrát

A séta betekintést enged a budapesti emberek mindennapi életébe, de ezen túl képzőművészeti, építészeti és zenei alkotások megismerésére is szolgál, amelyek a magyar kultúra szerves részét képezik.

Nincs szükség „művészi tehetségre”

Aggódsz a művészeti képességeid miatt? Ne tedd! Ez a túra mindenki számára készült, függetlenül attól, ki milyen művészi képességekkel rendelkezik. Senki nem fog arra kérni, hogy hibátlan portrékat, csendéleteket rajzolj vagy meseszép festményeket készíts. A feladatokat úgy dolgoztuk ki, hogy bárki teljesíteni tudja őket, a hangsúly pedig az alkotás folyamatán van. Az egész az élményről szól, nem pedig egy kész „alkotásról”.

Pihenés és lazítás

A mai rohanó világban elengedhetetlen, hogy időt szánjunk magunkra. A vizuális művészetek és a kreatív feladatok nemcsak élvezetesek, hanem nagyszerű lehetőséget kínálnak a lazításra és a stresszoldásra is. Tarts velünk egy kis aktív kikapcsolódásra!

Hozz magaddal:

Egy okostelefont vagy tabletet

Lehetőleg internetkapcsolattal (bizonyos interaktív elemekhez).

Fej- vagy fĂĽlhallgatĂłt

Hanganyagok meghallgatásához

Folyadékot,

hogy ne száradj ki

Kényelmes cipőt

a gyalogláshoz

Pixlr alkalmazás

Töltsd le a Pixlr alkalmazást a telefonodra

2 BKK jegyet a metró használatához

Két alkalmi BKK jegyet a tömegközlekedésre. Megvásárolható jegyautomatákból vagy jegyárusoknál

Meghoztuk a kedved?
Foglald le a sétát ma!
szeptember 2024
hét
ked
sze
csĂĽ
pén
szo
vas
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
“Amazing Tour, great food, sights and awesome guides. We had an amazing tour. Small group, but easily accommodated by City Tour Co. The atmosphere was amazing, the weather was perfect, and the sights were beautiful.”
Sally Smith
Adventurer
“Amazing Tour, great food, sights and awesome guides. We had an amazing tour. Small group, but easily accommodated by City Tour Co. The atmosphere was amazing, the weather was perfect, and the sights were beautiful.”
Doug Martin
Adventurer

KiindulĂłpont

Be the first to write a review

Leave a Reply

We’re sorry you’ve had a bad experience. Before you post your review, feel free to contact us, so we can help resolve your issue.

Post Review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>